Za novú šéfku Združenia dodávateľov energií bola zvolená Jana Ambrošová

24. 9. 2021

Novou predsedníčkou Združenia dodávateľov energií sa stala Jana Ambrošová, ktorá v minulosti pôsobila v spoločnostiach SPP, VSE, SEPS a Slovenské elektrárne.

Zdroj: Freepik

Vo vedení Združenia dodávateľov energií (ZDE) došlo k zmene. V stredu (21. septembra 2021) zvolila výkonná rada ZDE do funkcie predsedníčky dlhoročnú expertku v oblasti energetiky Janu Ambrošovú. Na poste nahradila Michala Hudeca, ktorý šéfoval ZDE predchádzajúcich 5 rokov, ale od septembra už spája svoje profesionálne pôsobenie s Úradom pre reguláciu sieťových odvetví. V medziobdobí dočasne vykonával funkciu predsedu ZDE Peter Kalman.

Ambrošová sa zároveň stala predsedníčkou výkonnej rady ZDE. „ZDE si za posledné roky získalo vážnosť a stalo sa serióznym partnerom energetickým inštitúciám a účastníkom trhu. Budem rada, keď sa mi podarí udržať túto úroveň a vysokú profesionalitu pri zastávaní spoločných záujmov našich členov," poznamenala Ambrošová pre portál energoklub.sk.

K zmenám došlo aj vo výkonnej rade ZDE. Okrem Ambrošovej sú členmi výkonnej rady združenia aj Martina Olejníková, Martin Kumpan, Peter Kalman a Lukáš Moravčík.

Jana Ambrošová má dlhoročné skúsenosti v energetike

 

Tento článok je súčasťou exkluzívneho obsahu portálu.

Členstvom v platforme ENERGOKLUB® získate okrem prístupu k exkluzívnemu obsahu aj množstvo ďalších výhod.

Pridajte sa k nám!
Už máte prístup?

Mohlo by vás zaujímať