SPP opätovne otvorí v sprísnenom hygienickom režime všetky svoje zákaznícke centrá

12. 5. 2020

(PR správa) SPPolu to zvládame. Spoločnosť Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) ďakuje všetkým zákazníkom za trpezlivosť v uplynulých týždňoch a so svojimi tímami sa teší na obnovené osobné stretnutia.
Zdroj: Freepik

Na základe vyhodnotenia súčasnej situácie a za prijatia dôkladných opatrení na ochranu zdravia a bezpečnosti tak zákazníkov, ako i zamestnancov, pristupuje SPP od utorka 12. mája 2020 k znovuotvoreniu všetkých svojich 19 zákazníckych centier po celom Slovensku.

Vstup do každého zákazníckeho centra bude možný len s rúškom na tvári a zároveň bude zo strany zamestnancov SPP regulovaný v zmysle dodržiavania maximálneho možného počtu zákazníkov na m2. Pohyb v rámci jednotlivých zákazníckych centier SPP zároveň uľahčia aj prehľadne vyznačené povinné rozostupy.

V súvislosti s nevyhnutnosťou dodržiavať sprísnené hygienické opatrenia sa upravuje otváracia doba zákazníckych centier a to od 08:00 hod. do 12:00 hod a od 12.30 hod. do 16.00 hod. V čase obedňajších prestávok v priebehu týždňa a následne počas nedieľ bude vykonávaná dezinfekcia priestorov. Zákazníkom budú k dispozícii jednorazové písacie potreby. Zároveň ostanú dočasne zatvorené detské kútiky.

Rovnako, v súlade s odporúčaním Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky budú v čase od 9:00 hod. do 11:00 hod. vybavované prednostne osoby staršie ako 65 rokov. Zamestnanci zákazníckych centier budú pracovať v záložných tímoch, s možnosťou rýchlej výmeny. SPP sa napriek zložitej situácii v uplynulých týždňoch darilo spoľahlivo zabezpečovať dodávky energií a poskytovať svoje služby prostredníctvom elektronickej a telefonickej komunikácie. Tieto možnosti ostávajú pre zákazníkov SPP aj naďalej plne k dispozícii.

Odberatelia v kategórii DOMÁCNOSŤ:

Odberatelia v kategórii MALOODBER:

V prípade poruchy volajte Poruchovú linku príslušného distribútora:

  • Plyn 0850 111 727
  • Elektrina ZSD 0800 111 567
  • Elektrina VSD 0800 123 332
  • Elektrina SSE-D 0800 159 000

Mohlo by vás zaujímať