Uhlíková neutralita: len jedna z mnohých zmien ovplyvňujúcich súčasnú energetiku

19. 2. 2020

(PR správa). Lídri českej a slovenskej energetiky sa stretnú tento rok v Olomouci!

V energetike sa stále niečo deje. Toľko zmien a plánov, ktoré súťažia o našu pozornosť! Toľko výziev i možností! Aby sme mali jasno, oslovili sme tých najlepších v odbore a pozvali ich do Olomouca!

ČESKO-SLOVENSKÉ ENERGETICKÉ FÓRUM

1. – 2. apríla 2020 sa v priestoroch hotela NH Collection Olomouc Congress stretnú najväčšie špičky energetiky z Česka a Slovenska. Diskutovať budú o budúcnosti jadra ako nástroja na dosiahnutie uhlíkovej neutrality, o takzvanej novej energetike a výzvach, ktoré so sebou priniesla či v budúcnosti prinesie. Prednášajúci sa s Vami podelia o skúsenosti so zavedením výkupcu elektriny z OZE na Slovensku a v neposlednom rade sa dozviete, čo je nové na poli európskeho jednotného trhu s elektrinou.

Celou konferenciou Vás opäť prevedú štyria moderátori, Mirek Topolánek, Jaroslav Kubinec, Pavel Šolc a Jiří Strnad. Vo svojich blokoch predstavia celkovo vyše 30 odborníkov. Svoju účasť už potvrdili napríklad Karol Galek, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky, Zuzana Krejčiříková, riaditeľka Public Affairs v ČEZ, a. s., Michal Pokorný, člen predstavenstva SEPS, a. s., Kamil Čermák, predseda predstavenstva ČEZ ESCO a ďalší.

Neodmysliteľnou súčasťou fóra je spoločenský večer. Tentoraz sa môžete tešiť na networking v Pevnosti poznania, interaktívnom múzeu vedy Univerzity Palackého v Olomouci!

Česko-slovenské energetické fórum – to je stretnutie profesionálov, platforma na výmenu názorov a diskusiu naprieč celým energetickým spektrom. Zaregistrujte sa včas na www.cskonference.cz  a www.cskonferencia.sk!

Mohlo by vás zaujímať